100% VERT


100% VERT (ZÖLD) TERMÉKEK TULAJDONSÁGAI

A Vert öko-barát termékek tisztító ereje, biológiailag teljes mértékben lebontható, megújuló és fenntartható energiaforrásból szerzett, növényi eredetű felületaktív szernek köszönhető. A felületaktív szerek biológiailag teljes mértékben lebonthatóak a CE 648/2004 szabályozás figyelembevételével.

A Vert vonal termékei szigorú laboratóriumi körülmények között végzett bőrgyógyászati vizsgálatoknak vannak alávetve. A vizsgálatok garantálják, hogy a termékösszetétel megfeleljen a biztonsági feltételeknek, ami a bőr tolerabilitást illeti.

A Vert öko-barát tisztító- és mosószerek összetevői minimálisra csökkentik az allergiás reakciók kiváltását, ezért az érzékenyebb bőrűek is alkalmazhatják.

A Vert öko-barát tisztító-és mosószerek illata a természetet idézi fel. Illóolajokkal gazdagított termékek, melyek révén még értékesebbé válnak.

A Vert termékeknél 5 fémtípus jelenlétét tesztelik: nikkel, higany, kobalt, króm, ólom. Ezek a fémek 0,0001% érték alatt lehetnek jelen a terméken belül.

A Vert termékek az alapanyagok körültekintő kiválasztásának köszönhetően nem tartalmaznak EDTA-t (etilén-diamin-tetraecetsav), foszfátot és optikai fehérítőket.

A Vert termékvonal minden terméke és a termékek alapanyaga nem állatokon tesztelt.

A Vert öko-barát termékek alapanyaga nem állati eredetű összetevőkből áll, ezért a Vegán filozófiát tiszteletben tartják.

A Vert öko-barát mosószerek a legmakacsabb foltokat is eltávolítják a legalacsonyabb hőmérsékleten is, ezáltal csökkentik a mosáshoz felhasznált energiát is.

A Vert öko-barát termékek koncentrált összetevőkből állnak, melyek hozzájárulnak ahhoz, hogy az alkalmanként használt mennyiség csökkenthető lehessen.

A Vert termékek 100%-ban újrahasznosítható flakonokba, illetve újrahasznosítható utántöltőkbe vannak csomagolva. Ellenőrzött erdőgazdaságokból származó alapanyagokból készült papírkartonokban végezzük a szállításukat.