LIFE ZONE termékcsalád

2021.03.23

Szeretettel az egészségért és a környezetünk védelméért

A boltok ontják magukból azokat a termékeket amikben sokszorosan, halmozottan fordulnak elő olyan segéd-, járulékos és vivőanyagok amik az egészségünkre ártalmasak, a mindennapjainkban ezekkel érintkezünk, fokozva a kockázatát a kialakulható betegségeknek és egészségi állapotunk romlásának. A piac bősége, túltermelése, a kínálat eltarthatósága és folyamatos polcon tarthatósága olyan gyártástechnológiai összetételeket kell eredményezzen amiknek a folytonos gyakori használata az egészségre ártalmas reakciókat és változásokat hozhatnak létre a szervezetünkben és sajnos mindeközben a természetes élőhelyünket is hanyatlásra segítjük. Védjük és óvjuk inkább Földünket, a természetet, az élő-, növény és állatvilágot, önmagunk és gyermekeink egészségét. Elhatározással, egy kis odafigyeléssel dönthetünk egy jobb és egészséges út mellett, a szebb és tisztább egészségesebb jövőért. Önmagunkért, mindenkiért, gyermekeinkért.

A LifeZone termékek 

valóban tartalmazzák az értékes alapanyagokat, összetételük fordított számos forgalomban lévő reklámozott termékösszetétellel szemben, itt nem a a vivő és segéd és járulékos anyagok teszik ki a termék nagy százalékát. Kifejezetten halmozottan a fő összetevők a természet esszenciái, gyógyhatású termékei, natúr alapanyagai. 

Találja meg az Önnek megfelelő terméket. Tisztán kommunikálunk, megadjuk a teljes összetételt. Allergiások kérem figyeljenek az összetételre, amennyiben bármilyen növényi vagy egyéb allergiájuk van, kérem olvassák el figyelmesen az INCI-t mert termékeink magas százalékban tartalmaznak hatóanyagokat.

Amennyiben kérdése van egy termékkel kapcsolatban, kérem írjon nekünk.