Bolygónk a Föld - létünk egymásé

2021.03.18

Sietsz és rohanva éled az életed? Lekapod a boltok polcáról ami felkeltette a figyelmed?

Egy pillanatra állj meg kérlek és nézz körül, mi az élet és mi a szépség. Szerintem az egészség, a természet, a család a szeretet.

Hol?

Itt a bolygónkon, ezen a gyönyörű Földön. Amit áztatunk kemikáliákkal sodorjuk a hanyatlásba, azokkal a termékekkel amiket magunkra kenünk akár lemosó termékekként naponta számtalanszor, akár bőrápoló szerekkel hosszú órákon át. Szeretjük a friss, tiszta illatos ruhákat, amik szálai egész nap érintkeznek bőrünkkel és mosásuk során csak úgy hömpölyög a természetbe a káros anyag...és most nézz távolabbra, mennyi és mennyi háztartás.

A jövődért, az egészségedért, a gyermekeink jövőjéért, a bolygónkért, a fenntartásért, a megújulásért, a gyógyulásért lehet másként is.

A boltokban termékek ezrei sorakoznak, a nagy kínálat miatt a polcontarthatóságért számtalan káros anyag kerül bele kozmetikumokba, háztartási szerekbe. Vonzóak, megvetetik magukat és egyszerűsítik rohanó életünket.

Sokan vagyunk már akik inkább kettő lépésben adagoljuk a mosószert, mert úgy saját és természetünk egészsége is fenntarthatóbb vagy káros anyagok csökkentette öko-háztartási szereket használunk. Vagy újrahasznosítunk vagy csökkentjük a hulladékot vagy már újrahasznosított alapanyagokból készült terméket használunk. Natúr-és természetes kozmetikumokat, tisztálkodási szereket teszünk ki a családnak a fürdőbe és az életterünkbe.

Nehéz az átállás, apránként is lehet.

Csökkentsük ökológiai lábnyomunkat lépésről lépésre.

Fürdesd gyermekeidet természetes szappanokkal amik tisztítás közben ápolják a bőrüket.

Éld át a fürdőzés élményét illatterápiás natúr fürdőtermékekkel.

Moss ökomosószerrel.

És még adunk számtalan ötletet.

Csatlakozz hozzánk.


Egy szebb és tisztább jövőért.