NÁTRIUM LAKTÁT

A nátrium-laktát a tejsav (E 270) nátriumsója, amely az emberi anyagcserefolymatok köztes anyagaként is megtalálható.

Natúr kozmetikai termékekben, krémekben, kencékben a termék ph értékének a szabályozásához is alkalmazhatják. Kozmetikumokban használhatják tartósítószerként, mert gátolja a gombák, baktériumok szaporodását. Nátrium laktát segítségével keményebb, eltarthatóbb, krémesebb habot adó szappant kaphatunk.

Kategóriák