Bevezető csomag

Az esszenciális olajok világába való bevezetésként a három legnépszerűbb olajunkból - a levendulából, a citromból és a borsmentából - álló triót ajánljuk.

Levendula

A jellegzetes aromájú, számtalan módon hasznosítható levendula napjaink egyik legnépszerűbb esszenciális olaja. Az ókori rómaiak és egyiptomiak fürdőzéshez használták a levendulát. Azóta pedig szélesebb körökben is felfedezték egyéb jótékony hatásai hosszú sorát. A bőrhibák megjelenésének csökkentésére és a bőrirritációk csillapítására való képességének köszönhetően a levendula esszenciális olaj használata a kozmetikai és parfümiparban is általánossá vált. Mindezek mellett nyugtató tulajdonságai okán a test ellazítására és a hangulat javítására is gyakran alkalmazzák. Sokoldalú előnyei miatt tehát a levendula esszenciális olaj mindenütt jó, ha kéznél van, bárhová is menjen.

Jellemzői:

> Jellegzetes aromája és egyéb sajátos használati módjai mellett a levendula esszenciális olajat sokan használják nyugtató, pihentető hatásáért.

> Hatékonyan képes csillapítani és enyhíteni az alkalmanként előforduló bőrirritációkat.

> Az ősi kultúrákban nagy tiszteletet kivívott és gyakran használt levendulaolaj népszerűsége kozmetikai használati módjai és jótékony aromás hatásai miatt napjainkban is töretlenül nő.

> A levendula esszenciális olaj nyugtató tulajdonságai segítenek a kedélyállapot javításában, és köztudottan hozzájárulnak a pihentető légkör megteremtéséhez.

Citrom

A doTERRA egyik legközkedveltebb esszenciális olajának, a citromnak számos jótékony hatása és használati módja létezik. Vízbe cseppentve üdítően egészséges lendületet ad egész napra. Gyakran alkalmazzák a gasztronómiában is, különböző desszertek és főételek ízeinek a kihangsúlyozásához. A citrom esszenciális olaj aromája felemel, energizál, ugyanakkor légies, derűs és vidám hangulatot is teremt.

Jellemzői:

> Felemelő és energizáló tulajdonságainak, valamint élénkítő aromájának köszönhetően pozitív hangulatot teremt.

> Használatával frissítő íz adható akár egy pohár víznek, akár megannyi ételnek a sós-fűszeres ízvilágtól az édes desszertekig.

> Párologtatva az olaj azonnal felismerhető, jellegzetes illata ideális konyhai vagy fürdőszobai légfrissítő.

> Hidegen sajtolják a citrom külső héjából, hogy megőrizzék jellegzetesen finom összetételét, valamint hasznos és erőteljes tulajdonságait.

> A citromolaj hatékony adalékanyag különböző felületek felfrissítéséhez, miközben üdítő illatot is áraszt.

Borsmenta

Töretlenül a doTERRA egyik legnépszerűbb termékeként a borsmenta egy olyan olaj, amely mindig jó, ha kéznél van. A borsmenta esszenciális olaj frissítő, mentás ízt ad a desszerteknek, italoknak, smoothie-knak, sőt akár a sós-fűszeres jellegű ételeknek is. A magas mentoltartalom - amely a doTERRA borsmentaolajában is megtalálható - teszi a legjobb minőségű borsmentaolajokat egyedülállóvá a piacon elérhető többi termék sorában. A szájhigiénia elősegítése érdekében a borsmenta esszenciális olajat fogkrémekben és rágógumikban is gyakran használják.


Jellemzői:

> Frissítő, intenzív ízzel gazdagíthatunk vele smoothie-kat, tortákat és desszerteket. 

> A szájhigiénia elősegítése érdekében gyakran használják fogkrémekben és rágógumikban. 

> A borsmentaolaj élénkíti az érzékeket. 

> A doTERRA borsmenta esszenciális olajat magas mentoltartalma teszi egyedülállóvá a piacon elérhető többi termék sorában.

Kiszerelés: 5 ml

Variáció kiválasztása:

11 800 Ft