A kása készítésekor semmilyen adalékanyagot nem adunk hozzá a köleshez és nem is veszünk ki belőle semmit, tehát minden érték, amely a kölesben természetes formában megtalálható, a kásában is benne van. Így már nem csak köretként, hanem reggelire is fogyaszthatsz rostban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag gabonát!
Tulajdonsága:
- Lúgosító gabona
- Gluténmentes
- Fontos magnézium-forrás
- B-vitaminban gazdag
- Kiváló antioxidáns
- Egészséges koleszterinszintet biztosít
- Prebiotikumként működik
- Csökkenti a triglicerid-szintet
- Javítja a hangulatot
- Jó minőségű fehérje-forrás
- A köles zsírtartalma valamivel magasabb, mint a többi gabonának, ezért könnyebben avasodik. Érdemes lehet felbontás után hűtve tárolni.
Sűrítésre is használható.
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Származási ország: Magyarország
Bio és Gluténmentes
Kiszerelés: 200 g