BIO - Mungóbab 500 g

A mungóbab energiatartalma a többi hüvelyeshez hasonló, fehérjetartalma a szárazbabnál magasabb, de a szójánál jóval alacsonyabb. Rosttartalma kimagasló, ami segíti az emésztést és táplálja a bélben élő hasznos baktériumokat. Ezen kívül növeli a teltségérzetet.

Tulajdonsága:

- Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag hüvelyes növény

- Jelentős B- és C-vitamin forrás, vastartalma kiemelkedő, ezenkívül folsavat, magnéziumot, mangánt és foszfort tartalmaz

- Segíti a fejbőr megfelelő oxigénellátását

- Szabályozza az anyagcserét, méregtelenít

- Csökkenti a koleszterinszintet

- Szabályozza a vérnyomást

- Erősíti a csontokat

- Egészséges fogínyt biztosít

- Segít a fogyásban

- Erősíti az immunrendszert, vírusölő hatású

- Májvédő

Száraz, hűvös helyen tartandó!

Származási ország: Kína.

Bio és Gluténmentes

Kiszerelés: 500 g

Variáció kiválasztása:

1 120 Ft