Eco By Naty - 4+ év / 9-20 kg / 24 db

Nincs raktáron

A svéd Asthma és Allergia Egyesület által hitelesített. A svéd Asthma és Allergia Egyesület egy svéd nemzeti szövetség, amely az allergiában, intoleranciában, asztmában szenvedők életkörülményeinek javítása céljából jött létre. A pelenkákat folyamatosan tökéletesítik, az allergia, ekcéma és kiütések kialakulásának minimalizálása érdekében

A pelenka 50-60% -át biológiailag lebomló forrásokból állítják elő, ezért pillanatok alatt lebomlik. Az egész pelenka 2 - 4 év alatt bomlik le, a hagyományos pelenkával szemben, melynek lebomlása 400 év.

A külső része GM szabad kukoricakeményítőből készül, és biológiailag teljesen lebontható. Funkciója ugyanaz, mint a műanyag pelenkáknak, de jelentősen gyengédebb a bababőrhöz. Mivel kémiai anyag mentes és légáteresztő. Ahogy sok szülő már látta, ez a Naty pelenkák egyik fő előnye, mivel a természetes légáteresztő képesség megakadályozza a bőrirritációt.

A pelenkák nincsenek kifehérítve vagy illatosítva. Nem tartalmaznak klórt, latexet, TBT-t (tributil-ón), színezékeket, ftalátokat, dioxinokat. A pelenka nyomtatása nem tartalmaz nehézfémeket, nem veszélyezteti a gyermek egészségét.

Kiszerelés: 24 db  

Variáció kiválasztása:

0 Ft