Ecover - Mosószer - Zero 1,5l

Az Ecover mosószer Zero termékek teljes mértékben illatanyag, színezék és parfümmentesek. Kifejezetten az érzékeny bőr és az allergia kockázatának minimalizálása érdekében 0% illatanyaggal és 0% színezékkel rendelkeznek. Megújuló növényi alapú, biológiailag lebontható összetevőkből készült, biológiailag teljesen lebomlóak. Ideális a babák ruháinak tisztán tartására is, kézi és gépi mosásra egyaránt. A flakon újrahasznosított műanyagból készült és ismét újrahasznosítható.Természetes eredetű összetevői révén antiallergén. Nem alkalmas gyapjú és selyem mosásához.

Jellemzői

- Dermatológiailag tesztelt.

- Környezetbarát termék.

- Nem tesztelték állatokon.

Használata: Tegyen 1-2 kupaknyit (a ruhák szennyezettségétől függően) a mosógép megfelelő rekeszébe, majd indítsa el a programot. Mindig ellenőrizze a ruhadarabok mosási utasításait. Ne tegye a hígítatlan terméket közvetlenül a ruhára. A mosószer hatékonysága kis mértékben eltérhet a vízkeménységtől függően.

Összetevők: 5-15% nem ionos felületaktív anyagok, <5% anionos felületaktív anyagok:szappan, enzimek, víz, Nátrium-citrát, Alkohol-denat., Glicerin, Polipropilén-tereftalát, trinátrium-etilén-diamin-diszuccinát, Tejsav.

Kiszerelés: 1,5l

Származás: Belgium

Variáció kiválasztása:

4 630 Ft