Enterosgel 225 g

Szerves ásványi alapú készítmény

Összetevők: polymethylsiloxany polyhidrate (a metil-kovasav hidrogélje) 70%, tisztított víz 30%

Nem tartalmaz tartósítószert, színezéket, glutént, zsírt, cukrot, laktózt, ízesítőszert, sem növényi vagy állati eredetű összetevőt.

Tárolása: 4 - 30 C közötti hőmérsékleten tárolandó


Enterosgél jótékony hatásai:Az Enterosgel egy olyan készítmény, amelynek legfontosabb jellemzője, hogy a szervezetbe jutva eltávolítja a káros anyagokat.

Folyadékban feloldva, szájon át történő fogyasztása során a jellegzetessége, hogy nem szívódik fel a nyálkahártyán, és mint egy szivacs (szilárd-szemcsés porózus szerkezetű), végighalad a gyomor-bél traktuson és magába szívja, megköti a káros anyagok sokaságát.A teljesen természetes alapanyagú Enterosgel átlagosan 7-8 óra alatt ürül ki a szervezetből, ám ez idő alatt egyedi méregtelenítést hajt végre.

Nem szívja fel a szervezetben jelen lévő hasznos anyagokat, nem vesz részt az anyagcsere folyamatokban sem, ellenben "nem kegyelmez" a baktériumok, a toxinok (méreganyagok) és a vírusok sokaságának! A bélrendszerben lévő patogéneket: "rossz" baktériumokat, vírusokat, nehézfémeket, endotoxinokat abszorbálja (magába zárja), majd az emésztőtraktuson végighaladva a széklettel együtt kiürül.

Csökkenti a májra nehezedő toxikus terhet, a szervezetbe jutva "teljeskörű méregtelenítésbe" kezd. Ezáltal, közvetlenül hozzájárul a szervezet egyetlen méregtelenítő szervének a májnak az egészséges működéséhez illetve a regenerálódásához is. Úgyanígy a vesét is megkíméli a túlműködéstől, ezáltal segítí elő az optimális sejtmegújúlását.

Kiszerelés: 225 g


0 Ft