Esszenciális bőrápolás csomag

Élvezze az Esszenciális bőrápolás termékcsaládot egyetlen egyszerű csomagban! A doTERRA Esszenciális bőrápolás egy bőrápolási termékekből álló család, amelyet úgy alkottunk meg, hogy az Ön összes, bőrápolással kapcsolatos igényét kielégítse. Ez a termékcsalád az esszenciális olajok természetes erejének kihasználásával hozzájárul, hogy bőre fiatalos, egészséges és gyönyörű kinézetű és érzetű legyen. Az Esszenciális bőrápolás termékcsalád korszerű technológiákat alkalmaz, amelyek jól kiegészítik a gondosan kiválasztott CPTG™ (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) esszenciális olajokat. Vegye fel a harcot a bőröregedés látható jeleivel, és előzze meg az újabbak kialakulását a doTERRA Esszenciális bőrápolás termékcsaláddal.

Jellemzők:

> A pullulánból és a vörös alga kivonatából készülő biopolimerek látványos feszesítő és ránctalanító hatást fejtenek ki már az első használat után.

> A bakuchiol segít a bőr tonizálásában és feszesítésében, ami egyben a bőrhibák megjelenésének mérsékléséhez is hozzájárul, így késleltetve az öregedés majdan megjelenő jeleit.

> A fehér tajtékvirág magjából kivont olaj vízmegkötő tulajdonságainak köszönhetően mélyen hidratálja a bőrt.

> Az egyedi, acélgolyós megoldás optimális használatot biztosít minden felvitelhez.

Tartalmaz:

- Öregedésgátló szemkrém

- Öregedésgátló hidratálókrém

- Élénkítő gél

- Arctisztító

- Hidratálókrém

- Élénkítő bőrradír

- Pórus összehúzó tonizáló

- Feszesítő szérum

Variáció kiválasztása:

102 080 Ft