Levendulatej - Gazdagon ápoló szappan kecsketejjel, levendulával / Fürdőszappan

Kecsketejes gazdagon ápoló fürdőszappan doTerra terápiás illóolajjal.

Minden bőrtípusra, napi használatra, ám kiemelten ekcémás, száraz, gyulladt bőrre javasolt.

Gyermekeknek is kiváló fürdőtermék.

Ajánlat: ekcémás kéz esetén használja kézmosó szappannak is. Kizárólagos használata mellett a legtöbb visszajelzés alapján a bőr regenerálódik és fenntartja egészséges rétegeit.

A búzacsíraolaj tápláló és védő anyagokban nagyon gazdag, esszenciális zsírsav-profillal; nagy mennyiségű E-vitamint, karotinoidokat, fitoszterolokat és polifenolokat tartalmaz, amelyek szabadgyökellenes, antioxidáns és kivételes regeneráló hatással rendelkeznek. Jótékony hatással van a bőrre, kiemelkedő hatást fejt ki azonkan a felhasználásokban, ahol a rugalmasság növelése és a tónus javítása, puhítása, a természetes védőgát javítása vagy a bőrszövetek regenerálódása a cél.

A kecsketej aminosavakat, vitaminokat tartalmaz. Természetes alfa-hydroxy (AHA) forrás, ami finoman hámlasztja a bőr fáradt felső rétegét és segíti a friss, egészséges bőrsejtek képzését. Magas az ásványi anyag és elektrolit tartalma, gyulladáscsökkentő hatású. Régóta ismert gyógyító, szépítő, fertőtlenítő, hidratáló és bőrregeneráló hatása miatt pedig száraz, gyulladt, ekcémás és psoriasisos bőrre is ajánlják.

A sertészsír sokoldalú alapzsiradék, mosakodásra és mosásra is alkalmas természetes szappan is készíthető vele. Bőrrokon zsír - ez teszi alkalmassá mosakodó szappan készítésér, keményíti a szappant, krémes habzás érhető el vele.

Az olívaolaj hidratáló, bőrpuhító hatású, valamint javítja a bőr védekező képességét.

Az avokadó olaj regenerálja és erősíti a bőr védő barrierrétegét, hidratáló, növeli a felületi és a mélyebb rétegek víztartalmát, mérsékelten tápláló, visszazsírozó hatású, bőrpuhító.

Shea vajnak is köszönhetően gyengéden ápolja a bőrt. Biztosítja a bőr rugalmasságát, puhaságát, regenerálja, kiválóan hidratálja.

A ricinusolaj hidratáló, nedvesítő hatású, enyhén csillapítja a gyulladásokat és viszketéseket, enyhén antimikrobiális hatású

A nátrium-laktát természetes antioxidáns, szabályozza a bőr vízmegtartó képességét, és a szappan állagát stabilizálja, keményíti.

A mica por természetes, ásványi eredetű, extra finom színezőanyag.

Összetétel: sertészsír, deszt víz, shea vaj, kókuszzsír, NaOH, olívaolaj szűz, avokádó olaj, repceolaj, búzacsíraolaj, ricinusolaj, kecsketejpor, TiO2, Na-laktát, levendula illóolaj, mica

Választható csomagolások:

  • Zero waste: minimalizálhatja a csomagolást és a keletkező hulladékot a papírtasakos csomagolással + költséghatékonyabb.
  • Doboz: műanyagmentes kartondoboz csomagolás.
  • A csomagolás külső megjelenése igazodik az éves aktualitásokhoz. 

Variáció kiválasztása:

2 200 Ft-tól