Egy fa körülbelül 200 kg rózsaszín bogyót termelhet évente. A fa terméseit szárítják, a dél-amerikai gasztronómiában a használata nagyon széleskörű. A fűszeres, enyhén chilis ízük miatt nagyon gyakran italokhoz is adagolják.
Jellemzői:
> Antibakteriális
> Gyulladáscsökkentő
> Antioxidáns
> Görcsoldó
> Lázcsillapító
> Antiszeptikus
> Energizáló
> Köptető
> Stimuláns
> Fájdalomcsillapító
> Tisztító
> Segíti az egészséges immun reakciókat
> Védi a sejteket
> Megnyugtatja az idegrendszert és csökkenti a szorongást
> Elősegíti az izzadást
> Tisztítja a nyirokrendszert
> Támogatja az emésztőrendszer egészséges működését
> Fokozza az éberséget és a koncentrációt
> Belsőleges fogyasztása támogatja az immun-, légző- és emésztőrendszer egészséges működését
> Belsőleg fogyasztva jótékonyan hat a mentális kimerültségre és nyugtatja az idegrendszert
Alkalmazása:
> Párologtatás: Cseppents három vagy négy cseppet egy tetszőleges párologtatóba.
> Belsőleg: Hígíts fel egy csepp olajat 120 ml folyadékban.
> Külsőleges alkalmazás: Vigyél fel belőle egy-két cseppet a kívánt területre. A bőrérzékenység minimálisra csökkentése érdekében hígítsd hordozóolajjal.
Kiszerelés: 5 ml